HTML

Utolsó kommentek

Címkék

boot (1) dbox2 (4) drtic (2) enigma (2) felirat (2) forgatás (2) ftp (1) hiba (1) howto (2) java (1) nfs (1) probléma (1) ss2 (1) strong (1) telnet (1)

DBOX2 nem szereti ha shutdown nélkül áramtalanítják!

2007.12.12. 14:32 :: peetr04

Sziasztok!

Lehet, hogy ez másnak evidens, de lehet más is szívni fog ezért leírom.

Az történt, kitaláltam, hogy rakjunk mindent kapcsolós konnektorba, hogy ha elutazunk vagy hosszabb ideig nem vagyunk otthon akkor egy billnőkapcsolóval lelehessen áramtalanítani mindent. Ez még nyáron volt mikor voltak a nagy viharok villámlások stb. Aztán valamiért szokássá vált a dolog reggelente munkábamenet csak simán kapcsoló lenyom.

A baj ott kezdődött, hogy este nem mindig indult  be a box elsőre. Azaz az lcd-n eljutott a négy kis négyzet megjelenítéséig, de a  "lade..." felirat már nem jött be és nem indult el az enigma.

A lényeg, hogy rájöttem, hogy ha shutdownal lelövöm áramtalanítás előtt a boxot akkor nem csinálja ezt.

2 komment

Címkék: dbox2 probléma boot

A bejegyzés trackback címe:

https://mydbox2.blog.hu/api/trackback/id/tr93261615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beatlosz 2008.02.12. 11:37:26

Hello! Nekem rengetegszer lefagyott a nokiám. És most úgy néz ki végérvényesen bekrepált.
Netről töltöttem rá új enigmát elkezdte telepíteni, majd megfagyott és már többé nem indul. COM porton sincs kapcsolat, resetelni sem bírom. Nem tom mit tegyek vele. Ez is inteles model.
Lehet még valamit tenni vele?

peetr04 2008.02.12. 18:54:29

Szia!

És mielőtt frissítetted akkor ment vagy már azért akartad frissíteni mert nem ment. Meddig jut a kijelzőjén?

Üdv.
süti beállítások módosítása